Työtoiminta

imageKepakoti Oy on järjestänyt täysin räätälöityä työ- ja viriketoimintaa asiakkaalleen vuoden 2012 toukokuusta lähtien.

imageimage

 

 

 

 

 

 

 

 

Kepakodin työtoimintaprosessi alkaa asiakkaan tarpeiden ja mielenkiinnon kohteiden kartoituksella. Alkukartoituskokouksessa asetetaan toiminnalle tavoitteet. Tämän jälkeen etsimme yhteistyökumppaneita, joiden kanssa toimintaa yhdessä järjestetään.  Arviointikokouksia pidetään aina tarpeen mukaan. Kokouksissa tarkistellaan tavoitteiden toteutumista ja mahdollisesti muokataan niitä tarkoituksenmukaisemmiksi.

Tähän mennessä olemme järjestäneet asiakkaallemme työtoimintana mm. risusavottaa, maalausta, kasvimaan hoitoa, autonpesua ja -imuroimista, puutarhatöitä, kahvilan siivousta ja ruuan valmistusta, alpakka- ja hevostiloilla, sekä kaupassa työskentelyä.

Viriketoimintana olemme järjestäneet mm. rullaluistelua, uintia, hiihtoa, keilausta, erilaisia retkiä ym. Työtoiminnan ohessa on järjestetty myös taidepajatoimintaa. Toiminnassa otetaan huomioon asiakkaan toimintakyky ja työtehtävien pituudet ja tauot muokataan sen mukaisiksi.

Tulevaisuudessa työtoimintaa suunnitellaan ja järjestetään tarpeen ja sopimuksen mukaan. Kepakoti Oy etsii jatkuvasti yhteistyökumppaneita järjestämään kanssamme laadukasta ja mielekästä työtoimintaa asiakkaillemme. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme työtoiminnassa ovat Pornaisten K-market ja Sale, Mutkunmäen alpakat ja laamat, sekä Tanjan ja Uuraksen hevostallit.

t3

Yhteystiedot
Kepakoti Oy
Jussi Virtanen
Toiminnanjohtaja
p: 050-5737323
jussi.virtanen@kepakoti.fi
www.kepakoti.fi

Asumispalveluyksikkö
Onnentaival 4
07170
Pornainen