Ryhmäkodit

Kepakodin ryhmäkodit

Kepakodissa toimii saman katon alla neljä ryhmäkotia: Akustiset, Elastiset,Vaihtopenkki ja Pikkukepa.

Kussakin ryhmäkodissa on viisi asukaspaikkaa, lukuunottamatta Vaihtopenkkiä, jossa paikkoja on kuusi. Jokaisella asukkaalla on käytettävissään oma 31.m2 kokoinen huone, jossa on erillillinen makuualkovi ja kylpyhuone. Kaikissa asukashuoneissa on keittiövaraus. Neljässä huoneessa on myös minikeittiö. Asukkailla on käytettävissä myös yheisiä tiloja, aistihuone, monitoimitila ja sauna.

Akustiset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akustisten ryhmäkoti on tarkoitettu autismin kirjoon kuuluville henkilöille, jotka tarvitsevat vahvasti autettua tehostettua asumispalvelua. Akustisilla asuu viisi nuorta aikuista.

 

Elastiset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elastisten ryhmäkoti on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat autettua tehostettua asumispalvelua. Myös Elastisten ryhmäkodissa asuu viisi nuorta aikuista.

 

Vaihtopenkki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaihtopenkki tarjoaa vahvasti autettua ja autettua tehostettua tilapäishoitoa ja asumisvalmennusta kehitysvammaisille ja autismin kirjoon kuuluville ihmisille. Vaihtopenkissä on kuusi asiakaspaikkaa.

 

Pikkukepa

pikkukepa1

Pikkukepa tarjoaa autettua tehostettua asumispalvelua kehitysvammaisille ja autismin kirjoon kuuluville henkilöille. Pikkukepassa asuu viisi nuorta aikuista.

Yhteystiedot
Kepakoti Oy
Jussi Virtanen
Toiminnanjohtaja
p: 050-5737323
jussi.virtanen@kepakoti.fi
www.kepakoti.fi

Asumispalveluyksikkö
Onnentaival 4
07170
Pornainen