Kepakoti

Kepakoti tarjoaa ympärivuorokautisia laadukkaita asumispalveluita, asumisvalmennusta ja työtoiminmtaa kehitysvammaisille ja autismin kirjoon kuuluvilleihmisille. Toimintamme lähtökohtana on kunnioittaa ja kohdella asiakkaitamme yksilöinä ja räätälöidä palvelumme heidän henkilökohtaisia tarpeitansa ja elämäntilannettaan vastaaviksi. Toiminnallisuus ja osallistuminen ympäröivään yhteiskuntaamme on tärkeitä toimintaamme ohjaavia asioita. Jokaiselle asukkaalle laaditaan henkilökohtainen kuntoutussuunnitelma, jonka laatimisessa otetaan vahvasti asiakkaan mielipiteet ja mieltymykset huomioon. Suunnitelmaa tehtäessä käytetään YKS-yksilökeskeinen suunnitelmani- pohjaa.  Mottomme on ” Emme aseta valmiita jalanjälkiä vaan pystytämme opasviittoja.”

Kepakodin ensisijainen kohderyhmä on nuoret kehitysvammaiset ja autismin kirjoon kuuluvat ihmiset.

Asumisyhteisössä järjestetään viikoittaisia yhteisöpalavereja. Yhteisöpalaveri on foorumi, jossa asiakkaat saavat esittää mielipiteitään ja ehdotuksiaan yhteisön toimivuuteen ja toimintaan liittyen. Asukkaat saavat myös henkilökohtaisten tarpeidensa mukaista asumisvalmennusta.

. Pornainen on idyllinen kunta lähellä suuria kaupunkeja, jossa on erinomaiset puitteet järjestää kehitysvammaisille ja autismin kirjoon kuuluville henkilöille asumispalveluita. Ympäristö on turvallinen ja palvelut ovat selkeitä.  Pornaisissa asukkaidemme on hyvä elää elämää, johon he itse pääsevät vaikuttamaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteystiedot
Kepakoti Oy
Jussi Virtanen
Toiminnanjohtaja
p: 050-5737323
jussi.virtanen@kepakoti.fi
www.kepakoti.fi

Asumispalveluyksikkö
Onnentaival 4
07170
Pornainen